31/7/08

Αποκαλυπτήρια εν Ελλάδι

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απο κοντά τα νεα μεταγραφικά αποκτήματα της αγαπημένης τους ομάδας θα έχουν σήμερα οι φίλοι του Ολυμπιαcού στο γήπεδο Καραισκάκη. Βεβαία αυτός δεν ειναι ο μόνος λόγος για να βρεθεί κάποιος στο γήπεδο του Ολυμπιαcoυ απόψε. Η ομάδα στα προηγούμενα φιλικά έδειξε οτι μπορεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο αφού παρουσίασε δείγματα της φιλοσοφίας του Βαλβέρδες οπως γρήγορες εναλλαγές, αφόρητη πίεση, θεαματικό ποδόσφαιρο, σωστή κυκλοφορία της μπάλας, κέντρο απο γρανίτη, άμυνα απο ατσάλι, επίθεση φωτιά κτλ.

Επίσης ανεπιβεβαίωτες φήμες κυκλοφόρησαν αργά χθες το βραδύ για ανακοίνωση μεγάλου παίχτου στο φιλικό απο τον ίδιο τον Coccalh με αποτέλεσμα να υπάρχει ενθουσιασμός στις ταξεις των οπαδών! Οι εκπλήξεις ομως δεν σταματάνε εκεί για τους φίλους της ομάδας αφου επιβεβαιωμένες αυτή τη φορα φήμες λένε οτι ο πρόεδρας τα 'σκασε χοντρά για να φέρει τις καλύτερες βάφλες -με μερέντα ή μπέικο,τυρί- του κόσμου στην καντίνα του γηπέδου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala re file mas douleueis? pisteueis diladi esu oti auth tha einai h eikona tou olympiakou sta episima? ante malakes.. oloi na krazete kserete mono, ampaloi

Ανώνυμος είπε...

Megale, parto alliws. Diavaze prwtathliti esy, edw thelei xioumor.

by TemplatesForYouTFY
SoSuechtig