19/8/08

Η Boots αλλάζει όνομα!

Η γνωστή βρετανική αλυσίδα φαρμακείων Boots αναλαμβάνει την χορηγία του Usain Bolt και μετονομάζεται σε Bolt's! Η αρχή έγινε με κεντρικό κατάστημα στο Λονδίνο όπου και έγιναν τα επίσημα εγκαίνια.

Ο γρηγορότερος άνθρωπος του κόσμου αποφάσισε να μπει δυναμικά στον κόσμο του μάρκετινγκ και με αυτή την κίνηση εξασφαλίζει -εκτός από παχυλό χρηματικό συμβόλαιο- δωρεάν φάρμακα εφ' όρου ζωής. Παράλληλα, τα καταστήματα Bolt's λανσάρουν σε αποκλειστική διάθεση την προσωπική σειρά ντόπας βιταμινών και συμπληρωμάτων φαγητού του Usain Bolt με την επωνυμία "I can't believe it's not performance enhancing drugs".

"Η φιλοδοξίες και τα επιτεύγματα του Usain ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ της εταιρίας μας και με αυτή την κίνηση ελπίζουμε να κάνουμε κι εμείς παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων," δήλωσε η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Bolt's, Elizabeth Fagan, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος με την νέα ονομασία. Η Fagan αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους και το νέο διαφημιστικό σλόγκαν της εταιρίας: "Bolt's pharmacy: Because talent isn't enough."

by TemplatesForYouTFY
SoSuechtig