1/8/08

The Life of Aggelos

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού είναι γεγονός. O Άγγελος της Ελλάδας είναι πλέον και με την βούλα παίχτης του ΑΕΚ. Μετά απó την διήμερη υπογραφή του συμβολαίου, ο παίχτης δήλωσε ότι ήταν όνειρό του να παίξει σε μία τόσο μεγάλη (και ευλογημένη από τον Θεό) ομάδα. Η τεράστια αυτή επιτυχία υπογραμμίζεται κι απ' το γεγονός ότι επιτεύχθηκε σε βάρος του Ολυμπιαcού, οι οπαδοί του οποίου επιθυμούσαν διακαώς τον Έλληνα σούπερ-σταρ.

"Και τζάμπα ερχόμουν", δήλωσε ο Άγγελος. "Κανονικά έπρεπε εγώ να πληρώνω το ΑΕΚ για να παίξω. Τα λεφτά του Coccalh δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Μου πρόσφερε 5ετές συμβόλαιο με 3.5 εκ. ευρώ το χρόνο και ήμουν έτοιμος να υπογράψω. Όταν όμως με πήρε τηλέφωνο ο Βανδής, δεν το σκέφτηκα καν. Είπα στον Coccalh να βάλει το συμβόλαιό του εκεί που ξέρει και ξεκίνησα τρέχοντας για τα γραφεία του ΑΕΚ. Δύο μέρες μετά έφτασα και είμαι πλέον περήφανος που θα φορέσω την κιτρινόμαυρη φανέλα."

Ο έντυπος τύπος του ΑΕΚ δέχτηκε με διθυραμβικά σχόλια την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Δείτε το σχετικό εξώφυλλο του "Ηθικού Πρωταθλητή" (κλικ για μεγέθυνση):




by TemplatesForYouTFY
SoSuechtig